Lord's Prayer

阅读本文大约需要: <1 分钟

在上班的路上想起Lord’s Prayer(Mat. 6:9-13):
Our Father which art in heaven, Hallowed be thy name. Thy kingdom come. Thy will be done in earth, as it is in heaven. Give us this day our daily bread. And forgive us our debts, as we forgive our debtors. And lead us not into temptation, but deliver us from evil: For thine is the kingdom, and the power, and the glory, for ever. Amen. 

 
我仔细的想免我们的债如同我们免了人的债。
周末看到一个非常好的朋友。1年前我借钱给他。我们一大群朋友见面的时候,他说起想买一个单反相机。我几乎是冲口而出,说你先把借的钱还了我吧,我现在急需要用钱。

 
如果我们不承认撒旦攻击,是否是一种骄傲的情绪在作怪,认为我们自己就可以应付一切?我不知道他如何想法,但是我心里就不是很愉快了,一直在为这个事情祷告。

 
真的祈求天父能增加我的力量,让我可以坦然的面对这样的问题,经济上的紧张是一回事,但是还不至于让我像冰岛一样破产吧。辛老师发短信问昨天是否拍了照片?我说我们没有钱买相机,Emma还计划年终奖发了之后能买一个呢。辛老师说好的,祷告吧。

 
天父会免我们的债的,尽管确信这一点,但是暂时我在这个事情上还是有负担,贫穷会让人面临很大的考验呀。这似乎是目前的一个需要克服的问题。

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.